Work in progress

Work in progress

Aquests són exemples de les tipografies que tinc a mig fer o a punt d’acabar. Cada una és un projecte tipogràfic al que l’hi falten hores per convertir-se una tipografia digital.
Una tipografia geomètrica i octagonal, Gridger és una família de 8 pesos, versió condensada i itàlica, un total de 24 fonts a les que queda definir el kerning i altres aspectes tècnics i de producció final.
Aquesta és la tipografia que vaig dissenyar per un dels meus primers logotips
Aquest és un sketch digital d’una tipografia geomètrica amb serif que està en procés de dibuix i definició d’estil.
Vaig dissenyar aquesta tipografia com a experiment per solucionar alguns problemes de la Comic Sans.
Tipografia dissenyada per a un cartell que publicitava una exposició de cartells i intentava emular cinta adhesiva superposada.
Aquesta serà una tipografia gòtica curiosa en les ascendents i descendents. Tindrà 4 pesos i una versió expandida. Només l’hi falta trobar un nom digne i producció final.
Aconseguiré dissenyar una sans serif algun dia? Almenys ja he dissenyat alguns caràcters i sembla que la tipografia pot tenir personalitat. És MOLT xungo.
T’agrada el punt de creu? Em vaig imaginar aquesta tipografia per el cartell d’un meeting de punt de creu que no existeix.
Una tipografía que vaig dissenyar fa molts anys per provar el programa, està al calaix.
Vaig dedicar-me a tallar a mà al linoli cada lletra d’aquesta tipografia per després digitalitzar-la i la tinc al calaix.
A vegades convertiria cada esbós en una tipografia

Però no és possible.

Recorda que sempre pots recolzar la meva feina comprant alguna de les tipografies que actualment tinc en venta mitjançant donació.